Kuka on Maarit?

Avovaimo, kahden ihanan tyttären äiti, eläinrakas maailmanparantaja sekä...

Olen toiminut vyöhyketerapeuttiyrittäjänä 2017 alkaen.
Autan ihmisiä erilaisissa terveyden haasteissa heidän tavoitteitaan kohti.
Oma näkemykseni ja kokemukseni on, että jokaisen keholla on kyky ja luontainen taito olla terve, energinen ja kivuton. Vyöhyketerapian avulla stimuloitan kehon toimintoja ja paranemisprosesseja, testaan yksinkertaisilla makutesteillä tärkeimpien hivenaineiden toimintatasoja, jolla saadaan selville miten soluaineenvaihdunta voi toimia. Unohtamatta mielen vaikutusta kehoon kokonaisuutena.

Miten minusta tuli vyöhyketerapeutti?

Löysin itseni vyöhyke- ja hivenravintoterapeutti Kirsi Sarimaan luennolta joulukuussa 2012. Odotin tuolloin toista lasta ja olin jo useamman vuoden ymmärtänyt puhtaan ravintorikkaan ruoan merkityksen terveydelle.
Kirsi teetti makutestit tärkeimmistä hivenaineista: natrium, magnesium, kalium, sinkki sekä jodi ihotestillä. Henkinen paistinpannu kajahti takaraivoon! Kaikki testatut aineet olivat alle 30% kudostasolla... pH-testaus näytti myös, että kaiken lisäksi kehoni oli hapan. Ei ihme, että mm. päänsäryt ja migreenit olivat viitoittaneet elämääni siihen saakka!
Tiedonjanoni kasvoi ja varasin ajan Kirsin vastaanotolle vyöhyketerapiaan. Siitä se ajatus sitten lähti, vyöhyketerapeuttiopinnot aloitin tammikuussa 2015 ja valmistuin lokakuussa 2016.

Tiedonjanoni kehon ihmeellisestä kyvystä korjautua ei ole edelleenkään sammunut, lisäkouluttaudun säännöllisesti vyöhyketerapian sekä lisäravinteiden parissa.

Luo kotisivut ilmaiseksi!